Cele mai bune filme de pe Netflix din 2021

Anul 2021 a fost un an prolific pentru industria cinematografică, iar Netflix nu a dezamăgit, aducând pe platformă o gamă variată de filme care au captivat audiența. De la drame emoționante la thrillere palpitante, comedii spumoase și filme de acțiune spectaculoase, Netflix a oferit conținut pentru toate gusturile. În acest articol, vom explora cele mai bune filme de pe Netflix din 2021, evidențiind diversitatea și calitatea producțiilor disponibile pe platformă.

1. The Power of the Dog

Regizat de Jane Campion, The Power of the Dog este un western psihologic care a primit aprecieri critice pentru interpretările sale puternice și povestea complexă. Filmul îi are în rolurile principale pe Benedict Cumberbatch și Kirsten Dunst, și explorează tensiunile și secretele dintre doi frați care dețin o fermă de vite în Montana anilor 1920.

2. Don’t Look Up

Această comedie satirică regizată de Adam McKay reunește o distribuție impresionantă, inclusiv Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep și Jonah Hill. Don’t Look Up spune povestea a doi astronomi care descoperă că un asteroid urmează să lovească Pământul, și lupta lor de a avertiza lumea cu privire la iminentul dezastru.

3. Tick, Tick… Boom!

Regizat de Lin-Manuel Miranda și avându-l în rol principal pe Andrew Garfield, Tick, Tick… Boom! este un musical biografic despre viața lui Jonathan Larson, creatorul faimosului musical Rent. Filmul explorează luptele și succesele lui Larson în timp ce încearcă să-și facă un nume în lumea teatrului.

4. Red Notice

Această comedie de acțiune, regizată de Rawson Marshall Thurber, îi aduce pe ecran pe Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds într-o aventură plină de adrenalină. Red Notice urmărește povestea unui agent FBI care se aliază cu un hoț de artă pentru a prinde un criminal notoriu.

5. The Mitchells vs. The Machines

Un film de animație regizat de Michael Rianda și Jeff Rowe, The Mitchells vs. The Machines este o comedie de familie plină de acțiune. Povestea urmărește o familie disfuncțională care trebuie să salveze lumea de o invazie a roboților în timp ce se află într-o excursie rutieră.

6. Army of the Dead

Regizat de Zack Snyder, Army of the Dead este un film de acțiune și groază care combină elemente de heist cu un apocalips zombie. Filmul îi are în distribuție pe Dave Bautista, Ella Purnell și Omari Hardwick și urmărește un grup de mercenari care intră într-o zonă de carantină pentru a efectua un jaf major.

7. Malcolm & Marie

Regizat de Sam Levinson și avându-i în rolurile principale pe Zendaya și John David Washington, Malcolm & Marie este o dramă intimă care explorează relația tensionată dintre un regizor și iubita sa. Filmul a fost lăudat pentru interpretările puternice și pentru dialogul profund și emoționant.

8. The Harder They Fall

Această dramă western, regizată de Jeymes Samuel, aduce o abordare modernă genului și prezintă o distribuție diversă. Filmul îi are în rolurile principale pe Jonathan Majors, Idris Elba, Regina King și Zazie Beetz, și spune povestea unui proscris care își adună banda pentru a se răzbuna pe inamicul său.

9. Pieces of a Woman

Un film dramatic regizat de Kornél Mundruczó și produs de Martin Scorsese, Pieces of a Woman urmărește povestea unei femei care trece prin durerea pierderii unui copil în timpul nașterii. Vanessa Kirby și Shia LaBeouf oferă interpretări emoționante, iar filmul a fost lăudat pentru abordarea sa sinceră și sensibilă a unei teme dificile.

10. The Dig

Bazat pe evenimente reale, The Dig este un film dramatic regizat de Simon Stone, cu Ralph Fiennes și Carey Mulligan în rolurile principale. Filmul urmărește descoperirea arheologică de la Sutton Hoo din 1939 și explorează relațiile și emoțiile personajelor implicate în această descoperire semnificativă.

11. The White Tiger

Regizat de Ramin Bahrani și bazat pe romanul omonim de Aravind Adiga, The White Tiger este un film dramatic care explorează inegalitățile sociale și ambițiile personale în India modernă. Adarsh Gourav oferă o performanță impresionantă în rolul principal, iar filmul a fost apreciat pentru povestea sa captivantă și criticile aduse sistemului social.

12. I Care a Lot

Această comedie neagră regizată de J Blakeson o are în rol principal pe Rosamund Pike, care joacă rolul unei tutore legale fără scrupule care înșală bătrânii de averile lor. Lucrurile iau o turnură neașteptată când încearcă să înșele persoana nepotrivită. Filmul a fost lăudat pentru performanța lui Pike și pentru scenariul său plin de suspans.

Concluzie

Anul 2021 a fost un an excelent pentru cinematografia disponibilă pe Netflix, oferind o varietate de filme care au acoperit toate genurile și preferințele. De la drame emoționante și comedii spumoase la thrillere captivante și filme de acțiune spectaculoase, Netflix a avut ceva de oferit pentru fiecare cinefil. Indiferent de preferințele tale, cu siguranță vei găsi un film care să îți capteze atenția și să te țină lipit de ecran.

About the Author: gabriela

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *